"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

HELLO 2012

 
new life man!!! yeahhh! happy new year :) welcome 2012 . ok la,. sebenanye time new year nih hari malang aku.. slalu mcm tuh.. every year. mesty jadi mcm tuh..
masa malam jumaat aku amek bf aku kat TBS .. ingatkan pagi tuh nk pegi sunwaylagoon.. nk main2 n mandi2.. cousin and best friend aku nih plak x datang2.. sooo. lari lah plan aku.. dorang sampai petang.. T_T ..
then.. pegi lah TS , tengok movie. after tengok movie.. aku and anis nampak lah spray snow yang bodoh tuh... sumer nyer bepuce dari tuh.. dulu aku hampir2 kne hentak ngan helmet pon pasal spray tuh lah..so.. aku bisik la  kat bff aku ni,. ckp nk beli snow.. bf aku nampak,,, then aku suro la bff aku bawak bf die (cousin aku) n bf aku g smoke kat luar kejap.. bf aku dah pk bukan2.. heiah.. jeles la pulak budak nih.. dia cakap aku g jumpe org. sedangkan aku nk beli snow sebab nk serang dia.. then boleh pulak gado2 ,abes budak2 yang lepak2 tepi tuh nampak kiteorg gado . pastuh g lah jalan2.. x der hala tuju.. lepak kat bb plak.. heish.. aku rase Maybank kat bb tuh mesty popular kan... huhuh.. time ni dah malam kan.. lepak depan lot10 dulu jalan2.. ader funtion lagi best kat PAVILION pulak.. perhhhh .. boleh tahan jugak lah layan.. and my bff n bf dye wif  my bf being like so sweet time tuh.. 
then.. kiteorg jalan2 sampai klcc. time tuh ramai giler la manusia.. nasib x g dataran merdeka.. kalau x rase nye mesty lagi ramai orang kut.. lagi rimas agaknye kut.. huhuh.. nk tecabut kot lutut aku nih.. T_T .. sakit tau !!. btw guys... HAPPY NEW YEAR !
video

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg