"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

HARI PALING MALANG ! T_T

ok... act mcm mana tah nk citer.. but mmg lah sangat sedih...
kalau dah malang tuh.. abes 1 ary suntuk aku kne malang.. ok aku citer dari banggun tido sampai aku tido .. bangun je pagi.. mcm biasa la kan ..gi mandi,then g class , pastuh ada presantation.. dah start dah malang aku.. aku punye present tuh terok.. langgung s memuaskan.. then.. balik,. ader koko pulak.. btw masa anousment tuh aku tgah besiap nk pegi.. yg lain siap ada yg baru nk g mandi g.. then aku pegi je dewan.. anjang terus marah2 kat aku.. (act my uncle lect at tempat study) aku lambat masuk class dye.. x penah kene marah dengan dia.. 1st time dia marah aku.. hah! tuh malaang aku yang num 2..  nthen. malang aku yang nom 3 .. after balik dari class.. ye lah nk rehat kan. penat.. gih la main bola jaring .. HAH! lepas tuh dah terserlah lah raja segala malang dalam idop aku,... tngah sedap2 begayot wif my cina bukit . aku gayuut kat katil aku.. katil aku belah atas.. so faham la.. tinggi.. tibe2.. fone aku yang paling mak aku sayang tuh jatuh dari atas !!! arhhhh!! tension nyer,.. berderai screen dye,,,... mau x menangis aku,, ! tersentap 1000 bahasa !! aku x tau nk jawab aper kat mama... perhhh.. kalau d jual.. boleh beli leptop sebijik sialll!! .. mmg aku nih x pandai nk jaga barang lah.. MAMA .. IM SORRY.. AKAK X SENGAJA NK JATUH KAN FON TUH SAMPAI MCM TUH.. SMPAI PECAH :(
btw.. fon nih touchscreen...tapi aku punye wrna hitam.. ewwww.. geli lah nk pakai warna pink.. nk g betol kan balik.. ak tau mahal.. x per la..aku betol kan jugak.. hurm.. mesty susah nk carik kedai yang boleh tolong .. ;(

Pengikut

omg omg