"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

wah,... happy

suke giler dow ,.. happy?? mesty lh happy kan... hurm.. bukan senang nk mcm ni kn.. korang pon mcm tuh jugak.. bukan senang nk happy.. hurm.. tp kalau nk sedih senang giler,.. act aku tension lah kt institut nih,. ye lah.. aper aku buat sumer fail !! x pernah2 lepas... bengang x?? mesty bengang giler kn... grrrr.... mesty aku x leh nk amek exam.. lgi2 lecturer aku tuh asik nk carik pasal je ngan aku.. hurm.. tah aper tah masalah dyer.. ape tah masalah dye.. paper hal.. aku pulak yang kene.. sakit aty dowh..n when i have you in my life.. aku start happy.. abes class.. sempat jumpe kau kejap..waw.. ilang kejap stress aku... but masuk class je da sambung balik tension aku.. huhuhu tp mmg tension lah weyh !!! sakit dowh.. penat+pening+rindu.... i need FREEDOM !!!!

Pengikut

omg omg