"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

amirul aiyish bin earil irfan


bout this guy..sorry. aku dah buang gamba2 dia.. so just ada nih je.. ni pon dah bezaman dia x approve aku
ok lah.. aku citer dari A smpai Z 
aku knl mamat nih..then.. lama2.. kiteorg makin rapat..dia sayang kan gf dia...mule2 au x kesah pon.. coz aku pon ader bf lah kn.. nk wt mcm mana.. last2 dua2 tesanggkut jugak... tp x cpl pon.. aku just scandle je ngan die.. lama jugak la.. thennnnnnn one day.. finally !!! 
aku cpl jugak dengan dye.. after 1 month die break ngan gf dye... gosh ! aku sampai lompat2 trima dia kau tau.. n for sure dia tau yang aku dah lama tggu dia,,.8.2.. ingt kn leh la nk ber valentine ngan dia.. tapi.. abg dia pulak kawen time tuh.. haishhh..................... baru nk date2.. x dapat pulak.. x kn aku nk dtg kenduri tuh pulak kn..malu malu malu.. then ! tibe2 dia x contact aku.tiba-tiba ok !!! aku x tau lah knp ... then... 3 ari lepas tuh baru die call aku balik.. dia menagis2 mcm nk kne gantung diri kat dalam penjara.. aku pelik gile.. tibe2 je dia jadi mcm tuh. ok.. dia terus terang nagn aku.. ex dia carik dia balik.. FOR SURE dia akn tinggal kan aku kn.. mule2 mmg aku x leh  nk trime..lama2 aku dah ok :) aku kn kuat.. 
n nk tau x skunk.. aku dapat citer dia kene game ngan pompuan tuh.. cian kn.. dia kene mcm mana dia buat kat aku dulu.. xcually aku x rase dendam aku balas pon.. tp aku rase kesian kat dia.. dia sayang pompuan tuh..tp dah kne game.. nk wat mcm mana...  n now walahhhhhh!!! 
 dia msg ngan aku 24 hours ! . tp sorry man !! aku da tawar hati dengan kau... :) kalau dah ludah.. jgn jilat balik... mesti kau menyesal buat aku dulu.. kalau x kau mesty x kene mcm nih kan.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg