"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

wahhh.. aku dah sambung study !!


sumpah aku x pena pegi sini ~! 
x tau pon tempat nih.. perhh.. sampai2 je kilang sumer.. takot jugak sebenanyer.. tp nk buat mcm mana kan,. mak aku pon da semak2 suro sambung study.. so aku keras kan aty.. ikot je la ape yg dia nak..
mule2 aku masuk ngan cousin kesayangan aku nih la.. paling kurang aja.. dia masuk 2 minggu je.. lepas tuh dia belah g poly.. sakit aty betul.. die tinggal kan aku sorg2..!! sampai hati dia kan.. tp x per la.. aku x kesah.. aku da esa kn.. bukan nyer budak2.. x pandai nk jga diri sendiri.. betol x?? huhuhu..
mule2 memang janggal gile dowh!! aku da mcm kancil sesat masuk bandar.. eh eh .. trbalik.. coz diorang pelik tengok muka aku.. aku  pon x tau apesal.. tah knp tah.. maybe caya aku berkomunikasi lain dengan diorang.. diorang bukan mcm budak2 tempat aku..lantak lah.. aku x kesah pon dorang nk kata aku ape.. nk raging ke.. tuh kau punye pasal.. dosa?? kau jawab sendiri kat kubur.. tp.. mmber2 aku ade jugak dri ohor.. tp x der la mcm diorang.. entah la.. wa relex je kan !! ok je.. x der bende pon yg boleh buat aku klu dri tempat nih.. huhuh.. tp mcm nk nangis jugak la life aku mcm nih,.. nk je k.. belum nangis lagi.. aku kuat kan.. mule2 rase mcm setiap minggu nk balik kl je.. asl cuti balik kl. asal cuti balik kl.. tp.. lama2 botak kepala bapak aku. mahal kot tiket! rm31 !ulang alek da rm62!! memang x lah.. cian kan.. x per la.. aku duduk je la dalam dorm nih diam2.x yahh buat paper.. huhuh lagi pon.. aku tau.. aku duduk sini lama.. bukan skejap.. bukan nye 1-2 taun.. boleh sampai 5 taun !! coz abes nih nk amek dip lagi.. nk blaja tinggi2 lah mama!!.. mama simpan duit tau.. nnty akak da keje.. akak baya balik tau ma..!! huuhuh.. rindu pulak kat mama biler blaja jauh ni.. kalau dekat asik gaduh je dengan orgng tua tuh.. btw,, i miss you so much mama.. muwahh!!! i promise  ill make you proud ! 

Pengikut

omg omg