"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

kuda ku lari gagah berani


hari nih agak pelik sikit. bangun je tydo dapat call dri cousin tersayang aku. dye nk datang umah . nk jumpe.. so aku ngan x mandi tuh g la tehegeh2 bukak pintu tok cousin aku nehh..heish.. nk discus pasal sambung blaja la pulak.kn da rase semak! grr ! aku bukan malas nk study.. just aku malas nk klua je. :( tapi ni memang aku buat betol2 lah. mls la jd mcm skola dlu2. tydoo je memanjang kat umah . sampai parents aku da malas nk kejut aku bangun tydo.biasa lah.perangai aku nih kalau d kejut mcm jerit2 tepi tlinge tuh.. memang aku malas sangat nk bangun. kalau kejut elok2 aku bangun dengan memberikan senyuman yang manis lagi bertaik mata tuh.. huhuh
hah! lepas sembang2 ngan cousin aku tuh. pakcik aku dengan gagahnye tolak scooter aku g bengkel. heish.. da sminggu skuter aku tuh x begerak ,dok umah je dye.. sian kn. haha act bukan kesian kat dye ! kesian kat aku ! yang x klua g mana2.. kalau nk klua kene tumpang org,aku malas la nk susah kan org.kate?harap lesen je ada. kate mana ader.. mak aku x cayer kat aku. so dye x berapa bg sangat aku gune kate dye. lagi pon kate dye besa. x kn la aku nk lenjan kate tuh kan..hehe.perhhh.. mase breakdown tuh lagi x boleh belah ! malu betol aku.. pompuan tolak moto. time tuh ramai gila orang. abes sumer pandang !! maluuuu nye lahh! jauh la jugak dari umah.. hurm x der la jauh sangat.. coz jalan dye teross je.. hehe.. mcm keling kan.. ! ade aku kesah??? si cousin aku nih oulak sebok suro aku make-up skuter tuh.. hurm. aku x tau nk buat mcm mana.. nk buat lain dari yang lain kang org tau tuh moto aku.. ish ! x leh mcm tuh. malu la aku. hihi. ok gak kn mcm tuh.. tah la. aku sejak dua menjak nih blurr je paler. orang ckp aku paham.. tp tah knp tah ! ADE SETAN DALAM PALER !!
ps: abai kan P bodoh tuh k. aku paling x suke ada p tuh .SUMPAH AKU NK BUANG BENDE SENGAL TUH !!! sebab memburuk kn pandangan !! perh.. x cool langsng.. aku mcm nk bukak je. kang kene tahan mcm mana lak.. kene tarik P aku x pasal2. seram2.. moto nih la yang aku lenjan sampai jd buruk mcm nih. hurm. mcm mana nk barukn eh -,- . tgok la . kalau aku rase aku banayk duit. aku make-up la dye lawa2 ok bubble blue ? muwaaahh!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg