"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

tanda lappy or pc kne serang ngan si cantik lagi comel iaitu virus !

serangan virus,trojan,spyware,SPAM,malware dan sebagainya!
setiap desktop or leppy mesty punye ada virus, tipoo lah kalau x der. mmg suci sangat lah pc korang tuh ,.. huhuh. meh.. nk tunjuk senarai si penyerang  yang cantik lagi comel ni berani mati sisterm komputer.

  1. leppyor pc korang yang tibe2 lembab mcm siput bila nk on
  2. tibe2 pulak ada fail-fail yang x diundang,x tau dri mana dia dtg
  3. progrm dlm windows korang x boleh nk bukak
  4. leppy or pc tibe2 je restart balik or off tibe2 biler korang nk bukak program
  5. application dlm windows hilang sendiri
  6. tibe2 ada logo ot text yg menyebok 
  7. antivirus x berfungsi (loklaq)
  8. muncul tah ape2 progrm kat windows
  9. tibe2 ada fail hilang tanpa d kesan!
  10. tibe2 bertuka sendiri (shortcut)
  11. fail program berubah format .. seperti .exe 
  12. x boleh nk bukak kotak run ,registry window,command prompt ...
  13. ada badsector kat flash drive or hardist window
  14. flash drive or hardist korang hilang space ,label berubah,x boleh tuka label ,fail hilang , fail berubah format,x dpt save fail,lambat view
  15. bile tengah syok taip microsoft office ,dok taip uruf besar kluanye huruf lain. -,-
dah macam ada jin yg dok dalam leppy or pc korang tuh.,. so berhati2 lah yewww

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg