"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

RockMelt

ha.. ni aku nk tunjuk sikit..


dulu2 before ader yang lain2 aku gune nih je. biasa la.. baru klua dari kandang..  mana lah tau nk pakai bende tuh sume kan..lagi pon alam maya belom maju lagi.. maju sikit2 je.. stakat frindster.myspace tuh kan.. bukan ader org nk guna sangat kn.. kire ok la.. tp.. biler da muncul yang lagi bagus! aper lagi.. aku pon download lah.. bia x der la rase sangat bengang tuh kan.. tp ni mmg old school lah!!

haa... aku pakai yg ni pulak tau.. okkkkk la sanagt daripada explorer tuh kn. huhuh
then .aku x tau la mcm mana leh jd lembab tibe2.. so.. dye da start nk sakitkan hati jiwa dan raga aku. . rase geram je biler nk search internet! biler da sekian lama derita ngan muzilla nih.. aku jumpe madu yang lain!
ha.. ni ok sikit lah.. sbab senang sikit. sbb dye ader ''most visited'' so senang kalau aku nk bukak ape2.
x payah nk kne taip2 bnyk kali bende yang sama .. asal nk on9 je kne taip dulu panjang2 baru leh bukak.. so leceh la kan. tp opera mini ni.. ok untuk fon je.. sebab senang. kalu nk bukak internet dari fon.. korang downld opera ni je la.. x yah susah2..lepas tuh.. aku jumpe madu lagi manis dari nih!! ape lagi! .. tuka lah!!
yang ni aku sayang.. sebab dye x pena buat hal.. kire dye lagi hot dari opera la.. haaa.. laju pon laju.. aku pon da suke.. on9 24 jam je lah.. x berat!.. huhu.. tp kan.. sian kat google crome nih.. dye x buat salah pon kat aku.. aku pulak boleh curang nagn dye.. ye lah. aku jumpe lagi care beb dari nih! heeee!aku jatuhkan talak 3 kat kau google crome!! 
ni haaaaa.. cinta hati baru aku.. amacam?? hot kan? lagi manis lagi bermadu dari yang lain lain. haha
bnyk funtion au.. tp agak serabot sikit lah.kalau da biasa tuh ok lah, boleh trima punye.. 
tp syok tok orang giler facebook jew weyh!. aku x sure la ape motif dye wat mcm nih.. tp ni x bukan under fb kew aper.. mcm dye khas kn tok ynag guna fb.. aku ni bole tahan jugak giler kt fb nih.. so.. aku mencube.. dan aku dapat rasakan! guna nih lagi best weyhhh!!.. dengaq dakkk??? huhu
kalo nk tau lebih2.. downld at sendiri tempat ok.. malas nk citer panjang2

belah kanan yang banyak2 tuh : apps and feeds .. 
ha.. so senang lah kan.. x payah nk bukak new tab lagi.. just klick kt sebelah uh. n leh tengk.
belah kiri yang banyak2 tuh : frinds and pick favorite 
yang ni pulak khas for fb!.. frend dri dlm fb.. nk tau lg? download lah sendiri!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg