"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

jage lah bibir comel tu
1. bawak bawak la rajin tangan tuh tonyoh pelembab kt bibir korang . jangan lah nk malas sangat , heishh 
2. x yah la dok dalam ekon lama2.. kering lah korang punye bibir tuh. tuh yg aku suro tonyoh pelembab bibir,, bukan mahal pon!
3. Gunalah gincu  setiap hari yang boleh melindungi bibir daripada kering. tp kene berhati-hati kerana ada juga gincu yang boleh mengeringkan bibir. kene pandai pilih gincu la ok!
4. Pilih warna sesuai. Kebanyakan gincu ada sekurang-kurangnya 16 nada warna, mesti punyer ader yang sesuai.. .
5. Bibir yang cantik dan sihat adalah bibir yang rata tanpa garis halus.ingat tuh!! so . pandai2 la korang nk jage! 
6.kalau pakai gincu tu! make sure tonyoh dengan betul. Jangan sesekali sapu gincu pada bibir berminyak kerana ia akan membuatkan sapuan tidak kemas. 
7.kalo pakai gincu pon.. jangan la terlekat kat gigi ! kan da buruk jadi nye.. da macam zomba! .. so make sure gincu x kne gigi ok..
8.Jangan pakai gincu dengan mulut yang ditutup rapat atau muka korng yg  masam tuh! putus urat nnty! 
jage lah korang.. bibir pon penting tau!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg