"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

happy birthday to me :)

SWEET 18

perh.. taun nih birthday aku sambut kt pulau redang.terengganu.. best jugak lah.. huhu.. mama support.. mana x best.. 1 sen pon aku x klua duit.. tp mcm membazir pon ader jugak kn.. hurm.. nk wat mcm mana..ikot je la..
da org baya.. huhuh. :p
nk kene bangun awal pulak g airport . sangat membosan kan.. x oer x per. nk g becuty punye pasal. aku sanggup!! tp x dapat pulak nk sambut nan mmber2 aku.. x per la..
ape salah nye kn sambut nan mak aku tuh.. even every year dye sambut nan aku.. tp x bosan.. mcm2 suprise dye bg kat aku. besyukur ape yang dye da bagi.

pukul 6.30 da gerak g airport. flight pukul 8 .fuh.. nasib baik x kne tinggl flight.!! kalo x.. jalan kaki la kiteorg g terengganu!.. 
aku ni da la mabok naik flight.. sebanyak mane pon ak terbang.. mesty rase nk muntak. ape dahh. wat rugi je.. 



huh.. ha.. ni mase kat bod pulak.. amacam? ni pon aku mabok jugak.. heish.. naik sumer bende mabok.. kalo naik kate lame2 pon aku mabok jugak . ape lah nk jadi.. 
time nih x ingt lah baper lama .. tp aku rase lama jugak lah dok atas bot nih.. rase mcm nk terjun jewk kt bawah! geram tgok air biru biru tuh!!


haa.. ni la tempat dye. amacam? ok x? bagi aku tempat nih not bad lah.. best jugak.. lawa pon lawa.. 
matsalleh pon ramai. awww i likee. tp mmng nasib aku x kene lah. sbb aku datang time ujan.. ujan jeee.. heish. mcm rugi pon ader.. x per la. nk wat mcm mana kn.. dah sampai.. huhu


ha.. ni bilik aku.. tempat aku tydo.. mlm2 mmg sejuk.. sejuk la kan. sbb bukak aircone. haha. kalau x bukak pon sejuk jugak. perhh.. angin dye.. da mcm kt tgah2 awan bhaii!!. huhu thanks mama sbb bawak akak!


ha.. sini ader live band.. sinni la tempat aku makan.. lapa je lepak sini.. huhuh
slalunye aku lepak sorang lah.. tgok budak2 mandy laut.. comel..

ni time malam.. aku nih kalo kat sane x leh tydo.. so mlm2 aku merayau je lah.. huhu.. busan.. x tau nk wat per.. boleh pulak x leh tydo.. nk lepak nan saper pon aku x tau lah.. huhu.. so aku melayn diri aku sorang2 lah.. hurm. pelik kn.. boleh pulak rase bosan g becuti.. 
ni mase snokeling 
yg best nye ape tau.. budak2 beachboy nih nyanyi kan aku lagu HAPPY BIRTHDAY :) awww.. sweet kan dorang.. then.dorang bawak aku jalan2 tgok penyu sumer.. kirenye hadiah hari jadi lah.. dorang baik tau.. :) peramah.chill je. keep it up guys !

then da 3 ary aku kat sana.. buat bende yang sama.. huh! pastuh berenang ke darat pulak.. :) nk kne balik kl.. x leh dok sane lama2.. nnty kne makan nan baby shark 


ni biler da sampai kt jety!.. perh.. kopok leko dye.. mmg layan beb. x sama nan kopok leko kt kl.. biasa la.. nk banding ngan aku nih. mmg da bosan lah kn nk mkn kopok leko.. mak sendiri suplier kopok.. huhu
dapat yg panas2 pulak tuh.. kopok n kepek2 dye betimbun2.. huhu yang tukang jual tuh nampak kepala je.. badan kene sorok nan kepek2 yang dye juwal! sumer comel2

fuh.. rase mcm x cukup mase juwk.. sebab flight malam.. :( x puas nk jalan2 kat sana..
x per la.. jalan sikit2 pon jadi lah penat giler.. 
sampai kl jewk.. kater x bthri.. heishh mama nih.. dye lupe nk tutup lampu kate.. kan da susah!
x tau nk balik naik aper.. nasib baik amma ader AAM.. call AAM then AAM datang 2 jam selepas itu!!
bapak penat!. huish.. sampai umah sumer terus pengsan!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg