"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

cara cara nk ngorat awek



FASA pertama ...bagaimana nak pancing perempuan tu agar memberi tumpuan pd kita ?

- Jadi lelaki yang bijak tapi 'bodoh' pada masa yang sama ...maksudnya ....bijak dalam perkara perkara yang mana pastinya dia bukan dalam bidang tu...hehehe....bodoh pula , bermaksud kurang arif dalam bidang yang dia pula mahir walaupun 'ko' mahir tapi buat buat la tak mahir...paham tak ??? haaa...

- Contoh ek....katakan 'ko' mahir dalam bidang IT...sedangkan dia pula berpengetahuan tinggi dalam bidang agama ...bila berbicara , pastikan isu isu tersebut disentuh..mulakan dengan tajuk yang mana dua dua selesa ...bercerita tentang dunia internet....pastu 'ko' masukkan info info terkini yang mana pastikan dia tak tau..bab ni...kena rajin membaca ...hehehe..tapi bila bercerita , jgn terlalu meninggi diri sehingga menidakkan dia ...haa..kang dia ingat 'ko' anggap dia bodoh teknologi lak..haaa....

Pastu...slow slow masuk bab dia lak..tanya dia itu ini...jgn tanya lebih lebih..nanti dia tak selesa...kecuali bila dia selesa bercerita , baru masuk lebih skit...jgn berbalah kecuali 'ko' ada dalil..haaaa....ini membuatkan dia lak terasa ' mamat ni nak kata bodoh tak gak...rajin membaca rupanya..' ..hehehe..secara tak langsung , dia akan kagum kat 'ko' ..hehehhe.

FASA ke dua ...bila dah mula rapat dalam internet ....rapat bermaksud ari ari mesti chatting punya laahh...tak chatting mesti rasa lain...pastikan itu berlaku...ibarat cam memancing....lepaskan tali tuu...pastu tarik....lepas...tarik...pastikan ikan tu ikut..haaa..

Bila dah ikut....pastikan setiap bicara tu tak membosankan ....mesti ada gelak tawa dan kadang kadang serius..menunjukkan bahawa 'ko' ni agak sukar dibaca ..tu penting !! jangan sesekali benarkan perempuan tu baca perangai 'ko' ..dalam erti kata lain , biarlah misteri !!! haaaa....tau nape ??? supaya 'ko' senantiasa dalam ingatannya..ahakss....hehehe...jgn marah aa wahai perempuan..

Oh ya..peringatan !! jgn sesekali tukar no telefon !! biarkan setiap komunikasi tu berlaku dalam internet sahaja...kenapa ? hehehe..kalau dah keluar dari tu , 'ko' pasti akan mudah dijejaki...ada alasan nape aku cakap tu..kita ke FASA ketiga....jeng jeng ...

FASA Ketiga ialah fasa mendiamkan diri.....hehehe....apakah maksudnya ???? hehehe..gini...si pemancing berjaya mengumpan ikan tersebut...lalu ditarik jorannya...bila dah berjaya tangkap ikan tu , dilepaskan ikan semula ikan tersebut....ikan tersebut pasti akan berenang melarikan diri..cewah...tapi ikan tu akan tertanya tanya...' apahal mamat tu lepaskan aku ekk ' ??

Ok...bila dah rapat ...sesekali , 'hilangkan diri' ....apakah maksud hilangkan diri tu ? aku maksudkan dengan menyepi sebentar...tapi dalam diam diam still ikut perkembangan dia..haaaa...tujuan ?? ..kalau benar dia suka atau dah tertarik pada kita , pasti dia akan tertanya tanya..."mana pulak hilangnya si jebon ni ? biasanya time ni dia dah online..ni diam jee ? dah masuk tengahari ni " ...haaa...jgn update apa apa...fb,blog,ym..apa saja laaa yang berkaitan dengannya....hehehe..

Bagi 48 jam....pastu..muncul semula...buat mood cool...atau mood cam ada problem..haaaa..hehehe..kenapa ? kenapa kenapa ?

Takde sebab kenapa..saja je bagi 48 jam...lama skit..jgn la sampai seminggu atau sebulan..sah sah kena tackle dek mamat lain lak...hahahha..

OK..bila muncul....bagi alasan logik kat dia..contoh alasan ..."kalau i online pun , bukannya ada orang cari i..." atau .."saja je ..rehatkan diri dari internet.."

Pastu 'ko' cakap la...ni online pun sebab nak chat ngan u !...rasa cam tak kena lak tak chat ngan u..." ....haaaaaaaaaaaaaaaa....mesti muka dia merah punya...samada dia terkedu atau tak sangka ...haaaa....perkara cam ni pasti berlaku jika dia ada hati atau suka berkawan ngan ' ko ' .. kalau dia tkde hati ? hehehe....cari tuala , tutup muka...lari jauh jauh..terjun gaung terus...hahahaha..

Ok..sambung lagi...dari situ ..kalau dia benar benar suka berkawan ngan 'ko' , pasti semua tips ni menjadi...bila dah masuk 'line' , maka teruskan niat murni tu...kata kalau dapat nak kawin terus kan ? bukan main main kan ??? haaaa....apa pun aku doakan semoga berjaya..hhehhehe...

Kalau dah dapat ...nak tips camana nak kasi terus melekat ngan ' ko ' , sila masukkan yuran pendaftaran dalam akaun aku..tak banyak..biasa aku amik satu kelas..satu jam cuma rm5k...teori n praktikal..ahaks...hehehe..mahal laaaa..pro punya neehhh

Orait...sampai sini..ni rahsia antara kita je tau..jgn bagitau kat mana mana awekz di luar tu...nanti abis teknik teknik aku neh...syyyyyyy



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg