"Allah tiada Tuhan melainkan Dia Yang Hidup kekal lagi terus menerus mengurus makhluk Nya,tidak mengantuk dan tidak tidur.Kepunyaan Nya apa yang ada di langitdan di bumi.Siapakah yang dapat memberisyafaat disisi Allah tanpa izin Nya?Allah mengetahui apa-apa yang di hadapanmereka dan di belakang mereka, dan mereka tidak mengetahui apa-apa dari ilmu Allah melainkan apa yang dikendaki Nya.Kursi Allah meliputi langit dan bumi.Dam Allah tidak merasa berat memelihara keduanya, dan allahMaha Tinggi lagi Maha Besar."

awek cun & awek kureng cun





kalau lelaki dapat awek yang cun melecun nie

dekat status relationship ofcuz punye letak nama awek dekat situ. Yelaa ~ awek cun melecun kann. Ofcuz laa nak tunjuk dekat orang. Dekat wall, tak payah cakap laa. "miss you baby" "i love you so much damn" and macam macam lagi laa. Gambar ? kalau boleh, semua gambar awek die nak letakk. Sampai gambar yang baru bangun tido pon nak letakk. 

kalau lelaki dapat awek yang tak cantik

nak add awek sendiri ? mungkin payah kott. If dah add la kann, takde makne ye nak letak in a relationship with awek die uhh. Nak komen romantik romantik ? lagi laaa. Takut kantoi dapat awek tak cantik kann. Gambar awek nak letak dalam facebook lagi laa. Harammm nak letak. If ada gurl tanye " u nie single kee dah berpunye? " conform jawab nie punya " mesti laa single, i nie sape laa yang nakk" Ayat lapok laa bro !

[ keluar dating, lepas tu kereta rosakk and bateri kong ]

kalau awek cantik

Nak mintak tolong orang nie tolong hantar awek balik rumah. Yelaa nak call, bateri kong soo mintak tolong orang jelaa. Nie contoh ayat bro nie nak mintak tolong orang kann

"Encikk. Saya nak mintak tolong laa. Boleh tak hantar kan saya dengan AWEK saya balik rumahh. Kereta rosak nie. Bateri handfone pulak kong"

normal la kann ? Awek cantikk ~

kalau awek tak cantik

Nie contoh ayat dia. Lebih kurang je macam yang tadi, TAPI dia ade pelik sikit.

"Encikk. Saya nak mintak tolong laa. Boleh tak hantar kan saya dengan ADIK saya balik rumahh. Kereta rosak nie. Bateri handfone pulak kong"

boleh bezakan takk ? Yelaa, muke pon ala ala macam adik beradik je kann. Ehh BRO ! kau kate sayang awek kauu, tapi nak ngaku awek sendiri pon payah ke broo ! HAHA 
kadanag2 korang nih bukan nk ape pon.. asal puas sudah. jalan.. hampeh je. ape pun tak bleh!!





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pengikut

omg omg